Az Egész Csuklóját Fájdalom

Ma már ülő helyzetben fogunk beszélni carpalis alagút, valamint a csukló fájdalom. A legnagyobb dolog, amit mondani carpalis alagút, csukló fájdalom, hogy ha ránézünk a tüneti megtekintése, ahol a fájdalom található, valamint ahol a extensors vagy flexorok található. Még a carpalis alagút, legtöbbször úgy megy fel, a csúcs felé, a test, ez a probléma. Ezen a területen vagyunk utalva, hogy a váll problémák, nyaki problémák, valamint a T-gerinc is. Ha keres egy megoldást a problémára hosszú távú, felfelé megyek, hogy hol a váll -, nyak -, háti gerinc található.

Ma azonban fogunk beszélni, hogy mi történik belül a csuklóját maga a tüneti kilátás csukló fájdalom

Ma azonban fogunk beszélni, hogy mi történik belül a csuklóját maga a tüneti kilátás csukló fájdalom

. Valaki kérdezte, mi ez, ezért is adom ezt a tippet. A csukló fájdalom, azt hiszem, a leghatékonyabb kezelési módszer csinál trigger pont működik. Mint tudjátok, kificamítottam a carpals, mint egy tinédzser, kosárlabdázni, a csuklóm eltört. Ezt kezdtem el ezt az egész út, a helyreállítás. Mint masszőr, minden második héten kint voltam, szörnyű volt, így sikerült ezt a technikát magam. Ez a kulcs. Ez a találat haza sok szempontból, mert nem tudtam a dolgokat, amiket szerettem, mint például segíti az embereket.

Mit fogok mutatni néhány könnyen törik, amit tehetünk, hogy a fájdalom enyhül jelentősen. Azonban ne feledjük, hogy ez egy tüneti nézet, nem szisztematikus kilátás. Közben a tüneti megtekintése, majd garantált rövid távú nyereség. Néhány trigger pontok utalhat, hogy különböző helyeken, de csak néztem, egyes területeken. Adok neked egy vizuális az izomszövet. Szóval, amikor nézel valamit, hogy lásd kapcsolatban a trigger pont ez a terület. Soha nem hivatkoznak, hogy egy pontot, mert nem fogod találni, hogy az egyik pont a rengeteg rost van. Akarsz gondolkodni szempontjából izomcsoportokat, hogy fájdalmat okoz az, hogy a területen.

Ma azonban fogunk beszélni, hogy mi történik belül a csuklóját maga a tüneti kilátás csukló fájdalom

Szóval, ha van egy mutatóujját, megvizsgáljuk, hogy az izom csoport fut végig az alkarján. Bármi is történik a tetején is történik a flexorok, az alján is. Szóval a tetején a alkar lehet tükör a rész alatt az alkar. Lesz ravaszt-mutat mindkét oldalán az alkar, a csukló fájdalom. Én csak megmutatom neked néhány izmai az egyik oldalon, csak a tükör a másik oldalra.

Belül a extensors, hogy akarom észre, hogy a fájdalom a könyök utal le a kezét, de nem mindig ott, ahol az igazi probléma. Fontos, hogy ne feledje, a fájdalom mindig máshol. Mindig van valami, a vezetés, hogy valahol máshol.

Az egyik terület a extensors nagyon közel van a könyöke, akkor van, hogy az utat lefelé. Egy másik terület, a vékonyabb izom érzel, amikor elforgatja a alkar enyhén. Ez az izom a külső utal, fájdalom, pontosan a közepén. Ez az izom mindig lesz gyulladt, irritált. A következő terület, hogy nézd meg a külső alkar magát. Szóval, fentről a kilátás, az alkar a három különböző területeken: lesz összpontosítva a középső, a belső, mind azon kívül. Ha ezt teszed, akkor a testedet, hogy tényleg elkezd mozogni.

Kérjük, legyen tudatában, hogy mi történik, mert ahogy változnak a dolgok a tetején, az alján is meg fog változni. A carpalis alagút szindróma, van egy kis, gyulladt lyuk, amely rendelkezik az összes, az inak körül a csuklóját. Ez a gyulladás most kezdődik, hogy leverjék az ín, ami miatt az egész csuklóját, hogy szorosabban.

Tehát, ha elkezd lazítás ezeket a területeket, hogy keményebben dolgozik, ezért jobban fájt. Ne feledje, van, hogy egyensúlyt, amit csinálsz, az alján, a csukló, hogy mi történik a tetején, a váll, a nyak, valamint a T-gerinc. Szóval ez lesz a kulcs.

Megmutatom, hogy a technikák segítségével, hogy rendet.

Megmutatom, hogy a technikák segítségével, hogy rendet.

A legegyszerűbb módja annak, hogy tisztítsák meg a trigger pontok belül a alkar, hogy használja a kézilabda. Sokan használjon más típusú golyó, de én csak hallgattam, hogy a test lakik kellemetlen zóna, ahelyett, hogy fáj. Én, mint használ, a kézilabda, mert lehetővé teszi a kommunikációt nyomja vissza, így lehetővé teszi, hogy érezd, milyen területeken kell dolgozott. Tedd a kézilabda közel a könyök, hagyja, hogy a alkar nyugi, majd a karját a falhoz. Azt szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy a kézilabda a kettő között az a fal, meg a könyökét. Most majd nyomja meg a test ellen, az alkar, hadd pihenjen. Ha megteszed, hogy minden most kezdődik nyitni. Vagy ki fog tartani, amíg úgy érzed, hogy a trigger pont, majd pihenjen az alkar. Mozgassa az alkar visszafelé egy kicsit, mint folytatja. Akkor az lesz, hogy a forgatás a alkar felfelé, ugyanazt az eljárást követi. Utána el szeretné forgatni a karját lefelé, majd alkalmazza ugyanazt a technikát.

Ön úgy fogja érezni, valami kellemetlen, de nem fájdalmas. Lehet még beszélni, majd jegyezze fel a pontot, ami irritált. Most az lesz, hogy a kereszt a karja a háta mögött, majd helyezze a kézilabda a karját. Akkor dőlj a falnak, majd alkalmazni egy hasonló nyomás. Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy tisztítsák meg azokat a trigger pontok az alkar.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *