Miért Álmaid Segít Megváltoztatni A Hiedelmek

Még mindig sokan azt hiszik, hogy Darwin evolúciós elmélete, az értelmes, míg ma, különösen az ateisták. Azonban sok tudós már megmutatta nekünk nagyon világosan a hibákat, ez az elmélet köszönöm, hogy a legújabb tudományos felfedezések.

Az a tény, hogy a legtöbb ember szeretné hinni, hogy semmi értelme, hogy életben vagyunk ahhoz, hogy boldogok legyünk azonban azt is jelenti, hogy mindenki véleményét torzítják a vágy, hogy hiszek a kellemes hiedelmek. Kínálnak erős ellenállás, hogy a más vallásúakat, vagy tudományos bizonyíték, ami azt bizonyítja, hogy ezek a hiedelmek vannak irreális, nem akarják, hogy jobb ügy kivizsgálására. Azt hiszik, hogy ők is hisznek, amit akarnak, s ragaszkodnak hozzá, megvédeni a hitüket, anélkül, hogy akartam, hogy ellenőrizze, ha tényleg igaza van. Mindent megpróbálnak, hogy blokkolja az ellenséget, majd tovább védeni a téves hiedelmek.

Miért Álmaid Segít Megváltoztatni A Hiedelmek

Szóval, hogyan lehet az emberiség fejlődni?

Mi blokk a saját fejlesztés, az idióta hozzáállása, mert nem akarjuk elveszíteni a kiváltságokat. Nem érdekel, ha mások éheznek. Nem érdekel, ha más ember lakik a terror. Azt akarjuk, hogy boldog legyen párhuzamosan terror. Nem gondolod, hogy ez a hozzáállás az, idióta, elmebeteg?

Kellene nyilván érdekel, azonnal megszünteti a szegénység, a terror. Közömbösek vagyunk, hogy mi történik, hogy a legtöbb ember a kegyetlen ez a világ, mert önzők vagyunk szörnyek.

Nem gondolod, hogy meg kell változtatni a hozzáállást?

Meg kell mutatni, együttérzés, hogy azok, akik élnek a szegénység, a terror. Meg kell értenünk, hogy ők nyilván nem hagyja, hogy azok, akik rendelkeznek a szükséges feltételek életet élni békésen, boldogan, ha ők szenvednek. Miért ragaszkodunk védi a meggyőződés, hogy összekapcsolják a törekvéseinket, anélkül, hogy megpróbálnánk megérteni az élet értelmét?

Nem gondolod, hogy meg kell változtatni a hozzáállást?

Miért van olyan sok ember még mindig védi Charles Darwin evolúciós elmélete, az elején a 21-ik Században, ha olyan sok tudós (Konrad Lorenz) már megmutatta, kétségtelen, hogy ez az elmélet alapján illúziók?

Mert a pénz mindenki isten.

A barbár a modern civilizáció nem érdekli, hogy mi igaz, vagy nem. Nem hiszem, hogy fontos, a méltóság, a vallás. A civilizáció ateista, materialista. Ha tudományosan bizonyított igazság megy érdekei ellen azok, akik uralják a világot, mert több pénzük van, mint a világ lakosságának a fele, úgy véli, hogy a világ megtudja az igazságot?

Még akkor is, ha a világ megtudja, ahogy tudtunk tanulni, mit Lorenz, meg egy csoport a biológusok felfedezte, hogy a felfedezések majd megfulladt a propaganda az ellenséget.

Senki sem törődik a fontosságát, integritását. Mindenki a földön egy kapzsi színész. Az egyetlen kivétel a ritka szentek az emberi történelem. Az, hogy tulajdonképpen a démonok egy apró emberi lelkiismeret azt jelenti, hogy kegyetlen szörnyek. Mi csupán úgy, mintha az emberi érzések. Mi megtévesztő hazugok.

Kihasználjuk, megkínozni, megölni azokat, akik védelemre van szüksége, ahelyett, hogy emberi mentése a szegények, a gyengék. Az a tény, hogy a pénz mindenki isten míg a legtöbb ember él szegénységben, azt bizonyítja, hogy vannak démonok, pontosan úgy, mint a háborúk, a szörnyű bűncselekmények. Kapzsiság egy sátáni tulajdonság. Mi nem szégyellem, hogy kapzsi, miközben mások éheznek, mert őrültek vagyunk.

Mert a pénz mindenki isten.

Nem hiszem, hogy szükségünk van a pszichoterápia?

Nem gondolod, hogy tiszteletben kell tartanunk a vallás?

Nem gondolod, hogy segítenünk kell egymást?

Nem gondolod, hogy nekünk kell figyelni, hogy fontos tudományos felfedezések nélkül próbálja megvédeni a régi hiedelmek, vagy a saját termékek?

Nagyon, nagyon messze egyensúlyt.

Isten az egyetlen, aki meg tudja gyógyítani a mentális egészségügyi problémák keresztül álom, üzeneteket, valamint a vallási órák. A tudomány, vallás vagy kiegészítő ismereteket. Meg kell figyelni, hogy minden, a mi a valóság.

Isten az egyetlen, aki tudja, hogyan kell megszervezni a világ alapuló bölcsesség, jóság. Nem tudjuk megszervezni a szervezetlen világ alapján a feltételezés.

Meg kell tanulnunk, hogyan kell a viselkedés, a szentek annak érdekében, hogy megértsük, hogy mentálisan egészséges emberi lények, tiszteletet Isten igazsága.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *