Oka, Hogy Egy-Egy Edzés Segít

Rengeteg előnye, hogy felfogad egy személyi edző. Itt a lehetőség, hogy lássuk, mit tud tenni. Nyomja magad egyre nehezebb nehéz csinálni, ha egyedül vannak. Ha van valaki, aki ösztönzi, hogy motiválja önt, hogy segítsen létrehozni egy cselekvési tervet minden a helyére kerül. Ön is úgy érzi, több felelősséggel, hogy benéztél!

Összességében Szakértelem

Lehet, hogy a célokat szem előtt tartva, de nem biztos, hogy eléri őket. Egy személyi edző, megvan a képessége, hogy minden együtt. Meg fogják kérdezni, hogy a különböző kérdések a szokások. Ez magában foglalja, hogy mit eszel, a fizikai aktivitási szint, valamint az általános egészség. Az információ alapján, segít, hogy hozzon létre egy tervet, hogy oldja meg a problémát területeken.

Azt lehet vitatni, hogy a legjobb diéta, edzés terv a fogyás. Lehet beszélni arról, hogy hogyan növeli az állóképességet egy kicsit. Lehet, hogy vezessen, hogy a munka mosakodás, majd egyre erősebb. Ha több gólt, a hangsúly a legfontosabb, hogy te vagy az első. Ők is segítenek, hogy nyomon kövesse a folyamatban, így láthatja, milyen messze van, gyere.

Összességében Szakértelem

Kiindulási Pont

A személyi edző segít neked megtalálni a legjobb kiindulási pont. Ők megy, hogy részt vesz a gyakorlatokat, hogy nem túl könnyű, de nem fog meg téged hiba. Ellenőrzi, hogy győződjön meg róla, hogy vegyen részt a tevékenységekben, hogy működik a test, a céljaid felé. Az idő múlásával, hogy segíteni fog, hogy rúgni a dolgokat, kihívás.

Az, hogy egyre nehezebb lesz, ahogy megy, hanem sokkal kifizetődőbb. Mint az erő, állóképesség javítása, tehetünk még többet is. Ne aggódj a kiindulási pont, fókusz halad előre. Az egyetlen ember, neked kell bizonyítanod, hogy te magad vagy. Ha keményen dolgozol a támogatás a személyi edző segít sikerrel.

Ha még hosszú út áll, hogy elérje a céljait, lehet, hogy úgy tűnik, lehetetlen. Ezek segítségével lehet létrehozni mérföldkövek az út mentén. Ünnepel a kis sikerek, miközben segít, hogy előrelépés, hogy koncentráljon. Ez segít, hogy úgy érzi, hogy a cél elérhető, ezért nem elérhető.

Oka, Hogy Egy-Egy Edzés Segít

Tipp 1. Láthatóvá, hogyan fogod érezni magad edzés után. Úgy érzi, új erőre kapott, művelt, tiszta gondolkodású? Büszke rá, hogy magát annak eldöntésére, hogy az edzés is, ha te nem úgy érzed? Néha egyszerűen csak gyors előretekerés, hogy a pozitív utóhatásai egy edzés elég, hogy neked megy.

Tipp 2. Emlékeztesd magad, a MIÉRT. Miért van az edzés fontos neked? Mi az oka, hogy az edzés? Maga a képzés a verseny? Ez egy outlet stressz kiadás? Akarsz élni egy aktív életmód szóval lehet ott az unokáit? Van egy ok, hogy miért tervezte, hogy edzés; csak emlékezni kell!

 

Ha nincs motiváció, hogy az edzés a saját, miután egy társ, egy jó ötlet. Még nehéz lehet, hogy a menetrend az idő szinkronban egy barát vagy egy családtag. Ez is akadályozza, hogy ha a különböző szintű fitnesz, mint te. A személyi edző bérel ki lesz a társa. Fognak szurkolni, javasoljuk, hogy a felelős.

Kihívások

Az egyik legnehezebb része a ragasztás egy edzésterv, ha bejön egy fennsíkon. Egy személyi edző, ők keverjük össze az edzéseket, így nem unatkozom, vagy kevésbé valószínű, hogy egy helyen. Tudják, hogy a kihívások, amelyek akkor merülnek fel fognak törekedni, hogy szórakoztató legyen.

Összességében Szakértelem

Hogy fog kinézni a lehetőségeket, hogy koncentrálj, hogy alig várom, hogy a képzések. Lehet, hogy úgy érzik, hogy túl nagy kérés az, hogy időnként, de tudják, hogy a korlátokat. Látni akarnak nyomni, hogy meghaladja ezeket a kihívásokat. Akkor köszönöm őket a végén.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *